Thursday, 4 April 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin ♥

 
 
 
 
 
hai anis join . korang nak join click banner k :)
 
haa sebab anis nak join yee, anis teringin jugak nak ada kamera canon ni kan.. tengok orang macam best ><
and boleh plessing dengan 'camera' ni ..ecehh . and anis jugak boleh ade semangat untuk menabung untuk beli canon yang original ! yayy seronok sangat kalau dapat tabung ni ! InsyaAllah kalau ade rezeki :)

6 comments:

Arya Addin said...

Assalamualaikum :) Jemput join . btw Good Luck !

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/04/giga-siblings-birthday-giveaway-by-arya.html

-arya addin's-

Anis Lvince said...

@Arya Addin wasalam . thanks . InsyaAllah anis join

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same giveaway :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Rieya Ramlee said...

singgah dan follow dari GA yang sama!! Good luck!
http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

muslimah sejati said...

salam ukhwah , dari GA yang sama :) jemput join :P follow me :))
http://awekbananana.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Anis Farhana said...

Hai. bw sini. selamat petang :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/05/selamat-hari-pekerja.html