Wednesday, 31 July 2013

Simple Giveaway By Anis & Intan

 
END !
 
assalamualaikum rakan blogger semua !! pada malam yg bertarikh 2 Julai 2013 ... anis dan partner anis intan
nak melancarkan first giveaway kami ! anis memang dah lama merancang nak buat giveaway ni...sekarang baru termakbul :P hehe.kebanyakan hadiah adalah topap ! so jimat duit korang nak beli topap kan ? :P jom tengok syarat syarat yg sangat senang :
  • follow blog anis dan intan (akan dicek)
  • follow twitter anis dan intan (tak wajib)
  • wajib follow semua syarat di bawah.
  • buat entry bertajuk 'Simple Giveaway By Anis & Intan'
  • tampal banner comel diatas ni dan backlinkkan ke entry ini.
  • tag sekurang kurangnya 2 orang rakan .*pastikan mereka tau
  • letak entry GA korang di entry ini SAHAJA. tempat lain tak dilayan.
Follow Blog Sponsor:
Add Facebook
Click Iklan *tolong jujur . Anis tak tau, tapi Allah tahu .




SENARAI HADIAH



pemenang akan dipilih berdasarkan random.org

  • topap rm5x2 - farah
  • topap rm3x1 - intan
  • doodle x1 - arni
  • topap rm5x2 - ain sahara
  • topap rm5x2 mieza suhaini
  • topap rm5x2 - shaila
jom lah support first giveaway ni !!  
senarai peserta*updated. 31/7/13

Tuesday, 30 July 2013

GA akan tamat esok !!


assalam semua ! nak tau tak esok simple giveaway anis akan tamat ! cepat je masa berlalu dah nak tamat dah GA simple ni kan ?? so, sape yg belum join tu, jomlah support di saat saat akhir ni :D
esok tamat, mungkin khamis atau jumaat anis akan umumkan pemenang ...
pejam celik pejam celik kugak, ramadhan dah nak berakhir...so, malam malam terakhir ni lah kita penuhkan masjid/ surau berdekatan ! sebab 10 malam terakhir ni lah ade malam yg lebih baik dari 1000 bulan !
semua mesti tau lailatul qadar kan ?? so taknak rebut peluang yg setahun sekali ni je ?
and, minta maaf tu bukan masa raya je..kalau rasa ade buat salah..cepat cepatlah
minta maaf oke??

ok short entry je ni!  tak sabar nak umum pemenang :P
nantikan ok ! pastikan peserta alert yaa !!

Sunday, 21 July 2013

bulan ramadhan, busy sikit

salam semua ! lamanya takupdate. maaf k ? bulan ramadhan ni memang busy sikit.
GA anis still berlangsung... jadi jomlah join...tinggal lagi beberapa hari je lagi ^_^
btw sekarang dah 12 hari kita puasa..amacam ? best tak ? puasa ni seronok senanya....kalaulah manusia boleh nampa kelebihan ramadhan ni, mesti kita akan minta setiap bulan adalah ramadhan...
10 hari kedua ni merupakan bulan keampunan...jadi jomlah sama sama kita taubat, minta maaf kat Allah banyak banyak.... okey short entry only. assalamualaikum.

Thursday, 11 July 2013

baru dapat online


hai semua ! maaf anis dah lame tak update ! anis agak busy ! lagipun dah bulan ramadhan ni kan...
nak kene terawih, qiam, dengan hw semua ! harap faham ! 
GA anis masih berlangsung...jomlah join.. byk topap untuk dimenangi!
ok short entry je.. assalamualaikum

Friday, 5 July 2013

Pelakon Ummi Nazeera (SARA dalam drama Nur Kasih) Kini Bertudung


Tahniah, Ummi Nazeera Kini Berhijab? Sekian lama Ummi Nazeera menyepi dari bidang lakonan kini perkembangan terbaru dari beliau amat mengujakan. Yup...Ummi Nazeera kini telah pun bertudung litup setelah beliau memuatnaik gambar terbaru dan perkongsian perkembangan diri tentang sesuatu yang lebih Islamik di laman Twitternya. Alhamdulillah... Menurut laporan juga, Ummi Nazeerah telah memadam kesemua gambar lama beliau dan kini laman sosialnya penuh tentang konsep ketuhanan dan motivasi diri. Ummi kini dilaporkan sedang menghadapi peperiksaan tahun akhir di Australia.


credit

Wednesday, 3 July 2013

Senarai peserta simple giveaway

assalamualaikum. jom tengok senarai peserta simple giveaway anis ! nak join click sini ! jom blogwalking :*
sila check link anda ^^ kalau takde atau terdouble, sila inform :D
1. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
2.http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
3.http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
4.http://lienliedot.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
5.http://www.cikfie.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
6.http://farraanuar.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
7.http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
8.http://fattytissue.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
9.http://nursyafieqahstory.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
10.http://arnilala.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
11.http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
12.http://ikalib.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
13.http://ierahluvie.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
14. http://nurnabilahhh.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
15.http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
16.http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
17.http://hanazaty.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
18.http://cahayasirius.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
19.http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
20.http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
21.http://jderella.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
22.http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
23.http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
24.http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
25.http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
26. http://setiasmile.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
27.http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
28.http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
29.http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
30.http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
31. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
32.http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan_19.htm
33.http://miseyz.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
34.http://superpilotwoman-atiqah.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
35. http://randomtalking123.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
36.http://umikasum.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
37.http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
38. http://mrsbullat.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
39.http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
40.http://sayasyiera.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
41.http://diebadhie.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
42.http://l-e-a-w-e-s-o-m-e.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html
43.http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-anis-intan.html

Monday, 1 July 2013