Thursday, 28 March 2013

Yayy header baru !

 
hai semua ! header changed ! anis memang suka main tukar tukar header ni xD
hehe comel kan ? wkwkwk perasan sudaaa !
doodle comel tu akak pearl punya !
hihi anis bosan lah ! ade tak orang yg nak anis buatkan header? tapi header simple je lah !
belum pro sangat ! :P hehe sape nak ? ce komen ? XD
and anis nak belajar buat doodle pulak ! nak usya usya tutorial semua ni ^^
 
okey nanti nak bagi freebies header kat korang !!
yayy tata 

5 comments:

miss fifi said...

comel header anis c:
buatkan header untuk fifi bole? :D

Anis Lvince said...

@miss fifi
thanks :D kalau nak, bagi doodle and warna and nak tulis apa kat header tu :D

miss fifi said...

nak kaler pink.. guna pic ni bole? http://1.bp.blogspot.com/-aEv5_uXHUUU/UVQLLDDyRRI/AAAAAAAADzI/6v0PfqBxby8/s1600/5ac0da3ebd0ea764ab452719776a4f88-d3jbxrt.png

n kat situ bole tulis freaking random (title) and kalau boleh kat bawah tu tulis 'just a freak being a freak' (description) *wah merapu sudah*

thanks :3

Anis Lvince said...

@miss fifi
boleh ! okey faham faham . nanti kalau dah siap kita beritau ^^ most welcome

miss fifi said...

thanks again hun :)