Monday, 25 March 2013

Pedihnye :(

 
hai semua ! sorry tak update dua hari sebab kat kampung :(
nak tau tak, kaki anis kene ezoz moto -.- auchh sakit tau ! masa kene tu tak sakit, tengok je kaki dah 
macam aaa err susah aa nak cakap macam mana .. pastu esoknya tengok luka tu gelembung sebab ada air !
pehh menakutkan-.- semua suruh cucuk dengan jarum , keluarkan air tu kalau tak nanah :(( peh !
abang anis cakap tak sakit sebab kulit tu dah mati..so abang anis tolong cucukkan ! ksakit :P
hihi tapi bila kulit tu nak tecabut, adudu pedih gila ! ni tengah tahan kepedihan !
wee tulah salah anis jugak :P moto belum tongkat dah lepaskan ! padan muka woo !
anis lupa anis belum tongkat motor tu -.-
cuti ni anis nak buat:
 
 
  •  buat homework yang bertambun tu
  • update blog selalu
  • jalan jalan ><
tu je :P
 
okey tu je !
bye bye you alls ! and harini sedara anis sunat xD
wkwkwk padan muka dia XP
kbye

4 comments:

Lissa LaLissa said...

alolo ciiannyaa.. hee semoga cepat sembuh~ ^^

Faridzuan said...

Erk, seramnya, saya tak suka cucuk pakai jarum! T___T Semoga cepat sembuh ya lukanya. :)

Anis Lvince said...

@Lissa LaLissa
terima kasih :D

Anis Lvince said...

@Faridzuan
tak sakit senanya kalau kulit tu mati :) thanks ya :D