Thursday, 14 March 2013

Teruknyaaa !

 
hai readers ! anis kann kan kan, hmmm macam malas nak cakap tapi disebabkan kekosongan idea
nak update blog comel ni, terpaksa lah cakap ! 
anis ni kan baru 14 tahun kann... so, mestilah sekolah ! and kalau sekolah, mesti ada periksa !
tipu dan noob kalau taktau -..-haha k subjek yg anis memang lemah and anti gilaaa memang MATHEMATICS ! haa kau capslock -..- nak je anis cakap kenapalah mathematics ni wujud O.o
tapi tak logik lah ! kalau takda math anis takkan tahu tarikh lahir anis, pukul berapa ke apa ke yg berkaitan dengan nombor . korang suka math tak ? mesti lah suka ! korang tu pro mathematics kann ! kawan anis, intan ..dia punya kakak addmath dengan mathmode dapat A+  tenganga lah siaa anis dengar ! brrr
k layan gambar je aa :P

 
haishh susah tau ! result math anis yang baru baru ni memang super teruk !
taknak aa cite ! kat parents anis pon anis tak bagitau :O
 
math is fun ? brrr ksentap ..
 
 
haha lol ! maaf agak kabur ! ni pakcik google punya !

okey tu je aa yang anis nak kongsi -..-
anis cuma nak cakap yang anis taksuke math tu je senanya !
haha terlalu kekeringan idea ! okey sekarang anis nak buat freebies tempelate denim aa
untuk korang ! cehh sape lah yang sudi nak pakai apa yg anis buat kann!
kchaww :P
 

4 comments:

Qaseh Farra said...

maths tu ape??hahahaha..btw , jom join GA.. http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/

Anis Lvince said...

@Qaseh Farra
math tu apa ? takkan tak tahu kot ! math tu mathematics lah. InsyaAllah

spontaneous_gurlz said...

math tak boleh ulang kaji pakai baca je,mcm baca sejarah..tpi kena go through a lot of practice..practice makes perfect sis..best of luck! :)

Anis Lvince said...

@spontaneous_gurlz
thanks sebab nasihat ! :D