Thursday, 21 March 2013

Spm Result ?

 
hai semua ! weee, acane dengan result SPM korang ? mesti membanggakan kan ?
abang anis dapat 7A2B :) and tadi mase anis bukak je blogger dashboard ni, dari atas sampai bawah
post pasal result SPM Najwa Latif ! dari atas sampai bawah tu ! jangan main main ! haha...
Anis difahamkan akak najwa dapat 4A ! woww bestnya ! 4A tu kira banyak tau !
anis exam hmmm 2A je :( cedih betul ! and anis kan generasi PBS  so kitaorang takpasti lagi ada 
PMR ke tak ! tapi sekolah anis ni memang ngada ngada ! dah ade PBS nak exam lagi !
nak suruh budak pecah kepala kot >< brr ! btw, Congrats to all SPM candidates 2012 ! yang berjaya, jangan riak jangan sombong, yang tak berjaya, Allah ada sediakan hikmah di sebalik semua tu !

okey tu je entry tuk malam ni !
kene tutup laptop awal sebab papa suruh gosokkan baju dia !
kmalas senanya tapi kalau tak buat nanti dia bising
perghh memang tak larat !

2 comments:

anis Sk said...

wow.. ckp congrates kat abg awak tau. hehe :)

Miszathirah said...

Send my big congratulations for your brothaaa ;)