Wednesday, 22 May 2013

takdapat update 1 minggu !

 
hai semua ~! anis nak share ni yg anis takdapat nak update blog kesayangan
ni semalama 1 minggu ! wohh lame kan ? hehe mase cuti sekolah ni dah 26/5-1/6 anis ade kem !
aaa taksabar nak pi kem tu sebab ade kawan ! intan lah kawannya :P
hehe kami dah cadang nak jadi twin time kem tu ...
sebab cikgu kat sekolah asik tertukar nama kitaorang ... huahua padahal muka lain kot
sama ke ?? ce tengok gambar bawah ni
 
 
 
intan
 
 
 
anis

sama ke muka kami ? haha lawak lah ! okey bye .
mohon rindu anis nanti :p
 
 


4 comments:

rodiyatul akmar said...

hehe byebye awak , jage diri ye kat sane :D

Intan Syazwani said...

haha..kami kembar..syg anis ..exited ni !

Anis Lvince said...

@rodiyatul akmar bye awak :D insyaAllah

Anis Lvince said...

@Intan Syazwani yay ! sabar sabar . esok je ni :D