Wednesday, 16 January 2013

Teringin Nak Buat GA :(

 
hai semua sahabat yg comel comel and handsome hansome anis kan teringin sangat nak buat contest
ataupun GA untuk korang tapi kan...anis tak reti lah nak buat banner untuk GA tu..ade tak orang yang sudi nak tolong buatkan anis banner anis nak try buat GA ni..saje saje kan try mane lah tau ramai yg join kalau ade orang yang nak tolong anis buat banner, please komen kat entry ni ataupun kat cbox sebab memang teringin sangat !
korang please tau kalau baik hati and ade mase ! ni teringin sebab anis baru je menang contest akak illia ni first time menang !
haha hope ade yg tolong anis  
 
okey bye  anis kekeringan idea nak update blog ni !
hehe bye fellas

7 comments:

SD said...

nak banner camne tu?

♥♥ Mas ♥♥ said...

@SD

samo la kite..mas pon teringin nak wat GA..tp x reti gak...hihihihiih
ade la gak wat pic tok GA tp banner x dok la....
SD leh wat kan kew???

anis lvince said...

@SD

SD boleh buatkan ke ?

anis lvince said...

@♥♥ Mas ♥♥
kita geng la kan :D

SD said...

@♥♥ Mas ♥♥ bgtau ngan lanjut kat sini

http://www.facebook.com/SDblogpage

SD said...

@anis lvince bgtau ngan lanjut kat sini

http://www.facebook.com/SDblogpage

anis lvince said...

@SD
SD takpe lah ! anis dah try buat sendiri tadi ^_^ thanks much