Monday, 7 January 2013

Legoland Trip :)

 
hai sahabat pembaca sekalian :) maaflah kita dah lama tak update blog kita ni :)
kita busy lah semenjak dah sekolah ni kan.. so blog ni pun terabai! kerja rumah takpayah nak cakap memang mcm gunung Everest dah ! haha okey ! 
hari sabtu 5 Januari 2013 kita and sahabat sahabat yg terdiri daripada auniintanhani and farah.. and ramai lagi member member yg tak rapat pegi sebab tu rombongan sekolah form 2 :) act, nak buat tahun lepas tapi apa ntah jadi tahun ni baru tercapai hajat kami tuu... haha... okey layan gambar kami yg comel comel ni ?
haha perasan =..=
 
time ni baru masuk...si busuk auni yg snap ni :)

haa kami peace peace...hani dah menghilang entah ke mana....

haa ni nama dia project x agaknye lerr....ha ni roller coaster paling best !
auni sampai nak nangis naik mende ni -..- kita just gelak gelak jee

 
kita and busuk kita auni dayini :) bestiee ni :D
 
ni dekat depan roller coaster naga yg pendek tapi mencabar !
haa time ni pun kita gelak -..- taktahu pulak penyakit apa yg dihadapi -..-

 
haa ni pulak depan istana naga ! ohh sangat oushemm !!
naik menda ni roller coasternye tinggi tapi sangatlah kejap  =..= tak merasa punn !
time ni jugak auni peluk kita mcm nak mati :3
 
 
 
woo ada mcm gangster tak ? muahahaha
 
hey kalau anda semua perasan, ni gambar header kita :3
cun tuu..wkwkwkwk perasan sudaa

 
kita maluu ><
 
 
 
okey kaki intan lawa posing -.-
haa budak bajet tinggi belakang tuu...hoho
 
 
ni dalam wayang 4D yg tak berapa nak best -.-
 
 
 
intan and farah in wayang 4D
 
  
auni here :)
 
time ni si auni kata nak beli baju tapi tak pun -,,-
intan nampak pendek and mcm penyek -.,-

 
bak kata iman mcm mak and anak -,,-

 
farah sexyyy
 
watevaa

 
muka auni mcm haprak >< haha dia yg kata keyh bukan kitaa
 
auni snap ni :)

 
benda ni series best gilaa !!
habis basah lencunn !
 
 
 
dalam dryer kot nama menatang ni =..=
lepas main yg gambar atas tuu :3
duckpeshh marii
 
 
 
help meee !!!
 
 
 
kami sesat !!!!
 
 
 
muka penat kami :)
dekat boating school ! best sangat boat kitorang wrong way -..-
 
 
 
excited bawak boat ni mehh
 
 
 
awek lalu naik boat ni
 
 
 
lawak mulut intan xD
 
 
 
sarapan timee !!
 
 
 
auni and farah here :D
 
okey entry ni akan bersambung nanti insyaAllah :)
gambar byk lagii
jari kita dah nak tercabott -..-
okey bye !
 
nak pergi legoland lagi :"(

2 comments:

Cinta hazanis said...

akak jugak yg belum sampai lagi.:)

anis lvince said...

@Cinta hazanis
haha ade rezeki mesti sampai punya :D