Saturday, 23 February 2013

Sorry Korang :"((

 
 
hai follower and pembaca blog anis :) firstly anis nak mintak maaf sangat sangat sebab dah hampir sebulan anis tak update !! sorry korang ! cbox anis pun dah boring ..kalau dulu mcm mcm ade ..
 
 
 
korang terima maaf dari anis tak ?
ceh ceh mcm drama lah pulak xD
 
hmmm anis nak share sikit dengan korang, 
beberapa hari, anis gaduh dengan bestie anis, Auni :( 
tapi sekarang dah okey !! kiteorang gaduh sebab masatu anis tertinggalkan dia kat kantin sekolah sebab anis tengah kejar nadia masatu -..- haha small matter kann ? tapi minah ni pi merajuk pulak -.-
anis ni dahla jenis yg agak kasar and tak reti nak memujuk orang ni...pastu dia boleh merajuk pulak !
seminggu kot kiteorang tak bertegur sapa ...biasenya anis datang sekolah dia dah tecongok tunggu anis dekat bustop, tapi masa kitaorang gaduh, batang hidung pon taknampak -..- kadang kadang sampai satu hari anis taknampak dia kat sekolah !! masa kitaorang gaduh jugak, anis rehat dengan intan and dia rehat dengan kawan kelas dia.. mcm teruk sangat je gaduh..pastu kitaorang tweet mcm mcm kat twitter..itu la ini lah..and satu hari tu anis tweet mcm ni,
 " aku dah pernah hilang dua orang kawan baik aku, kau nak mcm tu jugak ke ? "

pastu auni kata dia taknak lah, dia sayang anis semua..so pada suatu hari,
dia tweet " yeay jom kawan " anis pon balaslah yeayy !

haha dramatik tak kisah kami ? k ini poyo !

okey tu je sekarang kitaorang happyfriend :D

2 comments:

rodiyatul akmar said...

hehe biasa laa tu adat berkawan ada gadoh2 , baru laa sweet right ? alhamdulillah dah berbaik semula , jgn gadoh2 dah k ? ;)

Anis Lvince said...

@rodiyatul akmar
memang sweet bila dah berbaik :D terima kasih atas nasihat :D