Sunday, 24 February 2013

korang tolong anis pleaseee !

 
 
hai korang semuaa ! anis ni dah terdesak sangat sekarang ni ! so nak mintak tolong korang yg baik hati ni boleh tak ? sape ade photoshop portable cs5 atau cs6 ? boleh tak korang tolong bagi link download kat kotak komen ?? please tau anis memang nak sangat sangat . act, anis dah ade photoshop portable cs4  . tapi mcm ade masalah lah kat anis punya ni ..  nak terangkan anis taktau mcm mane nak terangkan kat korang ! ! tolong tau korang ! sesiapa pun ! asalkan anis boleh ade photoshop ! dulu photoshop yang anis dah ade ni okey je tapi pastu satu hari tu anis nak buat kotak. dia tak fill in colour dalam kotak photoshop tu ! tolong tau rakan rakan. pfftt ! 
letak link download yg direct terus ke tempat download ..boleh ? 
jasamu dikenang :D
okey tu je :(
anis harap sangat ade komen secepat yg boleh sebab anis memang ade nak buat bende 
guna photoshop tu . ade somethings yg anis nak belajar buat ! 
tolong yee . jasamu akan kukenang :'D

2 comments:

Qaseh Farra said...

QF pon gne CS4 je..hewhewhew..

Anis Lvince said...

@Qaseh Farra
okey tak awak punya ?