Sunday, 30 December 2012

ZyraRoxx's Blogbuster

 
 
tadi masa anis tengah blogwalking kesana kemari, tetibe tertekan link kat blog akak ni :D
then, ternampak pulak banner comel ni :D
 
 
 
syarat syarat dia senang sangat and tak merepek langsung !! just follow blog ni and blog satu lagi !
simple sangat kan rules dia ? so kalau korang nak join jugak, korang just click je banner comel tu !
okey dengan rasminya anis join segmen nu..har har (poyo gile ayat)
 

17 comments:

Fendy said...

singgah sini jugak...

Zyra Roxx said...

wheee thanx sudi join ^^
hepi blogging ya ;)

anis lvince said...

@Zyra Roxx
same same kak :D

azifah yazid said...

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

anismasrina said...

Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Misz Fazie said...

singgah sini sambil follow awk. salam kenal dari sy yup. jemput singgah blog sy jugak tau. hee :)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Cikgu Ma said...

salam...singgah kenal dgn tuan blog dari segmen blogbuster =)

http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

kuningyellow said...

hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Hanida Moss said...

Segmen sama.
selamat berkenalan dear :)
Follow awk jugak..

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html dari segmen yg sama :) da follow sini

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yg same..kite dari group yg same..group istanbul aku dtg..hehe

entry sy : http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

ara si tembam said...

halooo! dari segment zyraroxx.
im follow u... jemput2 ke blog n follow.. nice to know :)
http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

bazilah abu hassan said...

Berenang dari segmen yang sama. Follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Engku Muzahadin said...

Blogwalking sini dari segmen yang sama` Sempat belek dan Follow sekali! Dari Group Harry Potter. Kalau sudi dan ada masa terluang terjahlah kembali ;) Salam Kenal ^_^`

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html